Εισαγωγή εικόνας σε journal entry

[Αρχική σελίδα]  [Προηγούμενη σελίδα]  [Επόμενη σελίδα]

[Η παρούσα σελίδα δεν αντικατοπτρίζει την τωρινή κατάσταση του www.bookcrossing.com και πρόκειται να αλλάξει (κάποτε...)]

 

Σε κάθε journal entry που έχετε γράψει, έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε μια εικόνα. Στο ακόλουθο παράδειγμα θα προστεθεί η εικόνα που δείχνει το εξώφυλλο του βιβλίου.

 

Για να ξεκινήσετε, πρέπει να κάνετε κλικ στη φράση upload journal entry pic που βρίσκεται κάτω από το κείμενο του journal entry που σας ενδιαφέρει.

 

 

Στη σελίδα που μεταφέρεστε, κάνετε κλικ στο κουμπί Choose... για να επιλέξετε το αρχείο εικόνας που θέλετε να προσθέσετε.

 

Προσοχή στο αρχείο που θα επιλέξετε, επειδή υπόκειται στους ακόλουθους περιορισμούς: πρέπει να είναι μεγέθους μεταξύ 2KB και 500KB, να έχει κατάληξη .jpg ή .jpeg, και το ύψος και το πλάτος της εικόνας να είναι μεταξύ 100px και 1200px.

 

 

Τότε ανάλογα με το σύστημα που χρησιμοποιείτε, εμφανίζεται ένα πλαίσιο διαλόγου αντίστοιχο με το ακόλουθο, για να επιλέξετε την εικόνα που θέλετε και να επιστρέψετε στη σελίδα του www.bookcrossing.com.

 

 

Επιστρέφοντας στη σελίδα του www.bookcrossing.com, θα δείτε πως έχει προστεθεί το όνομα του αρχείου που επιλέξατε, οπότε αυτό που μένει είναι να κάνετε κλικ στο κουμπί Upload Picture και να περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

 

 

Αφού περάσουν μερικά δευτερόλεπτα και ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα εμφανιστεί η αυτόματα δημιουργηθείσα μικρογραφία τής εικόνας που επιλέξατε.

 

 

Αν για κάποιο λόγο θέλετε τελικά να χρησιμοποιήσετε άλλη εικόνα, δεν έχετε παρά να επαναλάβετε την ίδια διαδικασία.

 

Αν όμως θέλετε να διαγράψετε εντελώς την εικόνα, πρέπει να πατήσετε στο click here to delete:

 

 

Για να δείτε την εικόνα μαζι με το journal entry που συνοδεύει, επιλέξτε τη φράση this Journal Entry και θα μεταφερθείτε στο journal entry, το οποίο πλέον συνοδεύεται από την εικόνα σας.

 

 

 

Ένα journal entry είναι πολύ πιο ελκυστικό όταν συνοδεύεται από μια εικόνα!


Τελευταία επεξεργασία: 20/10/2013