Πώς γίνομαι μέλος στο bookcrossing;

[Αρχική σελίδα]  [Προηγούμενη σελίδα]  [Επόμενη σελίδα]

Για να γίνετε μέλη στο bookcrossing: πηγαίνετε στην αρχική σελίδα (www.bookcrossing.com) και επιλέγετε Sign Up:

 

 

Στη σελίδα που θα μεταφερθείτε, θα πρέπει να γράψετε το username που επιθυμείτε (το όνομα μέλους δηλαδή), το email σας και το password που θέλετε. Αφού τα συμπληρώσετε, πατάτε το κουμπί Sign Up.

 

 

Από τη στιγμή που θα πατήσετε το κουμπί Sign Up (και εφόσον δεν έχετε κάνει κάποιο λάθος ή δεν τυχαίνει το όνομα μέλους που επιλέξατε να είναι ήδη κατειλημμένο λ.χ.), είστε πλέον μέλος στο www.bookcrossing.com και έχετε συνδεθεί αυτόματα στο λογαριασμό σας!

 

Προσοχή! Για να ολοκληρωθεί πλήρως η διαδικασία της εγγραφής σας (και να μπορείτε να ξανασυνδεθείτε αν αποσυνδεθείτε) θα πρέπει να αποδείξετε πως σας ανήκει το email που δηλώσατε. Για το λόγο αυτό, το www.bookcrossing.com έχει στείλει αυτόματα ένα μήνυμα στον εν λόγω λογαριασμό email, το οποίο πρέπει να ελέγξετε.

 

 

Το μήνυμα που σας έχει σταλεί από το www.bookcrossing.com περιέχει μία διεύθυνση internet στην οποία πρέπει να κάνετε κλικ (ή, αν δεν είναι link ώστε να μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτή, να την αντιγράψετε και επικολλήσετε στη γραμμή διευθύνσεων ενός browser) ώστε να οδηγηθείτε στη σελίδα που αποδεικνύει πως ολοκληρώσατε πλήρως και επιτυχώς τη διαδικασία εγγραφής.

 

 

Στη σελίδα που θα μεταφερθείτε αναφέρεται πως ολοκληρώθηκε πλήρως η εγγραφή σας και επιβεβαιώθηκε ο λογαριασμός email που είχατε δηλώσει. Επίσης σας προτείνεται να συμπληρώσετε κάποια επιπλέον στοιχεία σας και να ορίσετε κάποιες ρυθμίσεις που αφορούν το λογαριασμό σας. Εάν θέλετε τα συμπληρώνετε αυτή τη στιγμή, αλλά μπορείτε να τα συμπληρώσετε και αργότερα.

 

 

Καθώς είστε πλέον μέλος (και αφού μετά την εγγραφή σας συνδέεστε αυτόματα στο www.bookcrossing.com), θα εμφανίζεται στην επάνω δεξιά γωνία το όνομα μέλους με το οποίο κάνατε την εγγραφή.

 

 

Σημειώσεις:

 

Όταν θέλετε να αποσυνδεθείτε από το www.bookcrossing.com, κάνετε κλικ στο Logout που εμφανίζεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης:

 

 

Όταν έχετε αποσυνδεθεί από το www.bookcrossing.com και θέλετε να ξανασυνδεθείτε, τότε, ανάλογα με τη σελίδα στην οποία βρίσκεστε,
είτε α) συμπληρώνετε στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας το email και το password με τα οποία έχετε εγγραφεί και κάνετε κλικ στο κουμπί Login και συνδέεστε:

 

 
είτε β) κάνετε κλικ στο κουμπί Login που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας
 

και στη συνέχεια:
είτε β.1) συμπεριφέρεστε όπως στην περίπτωση (α)
είτε β.2) συμπληρώνετε στη μέση της σελίδας το email και το password με τα οποία έχετε εγγραφεί και κάνετε κλικ στο κουμπί Login και συνδέεστε:
 

 

Συγχαρητήρια! Καλά ταξίδια στα βιβλία και με τα βιβλία!


Τελευταία επεξεργασία: 20/10/2013