Αποστολή PM

[Αρχική σελίδα]  [Προηγούμενη σελίδα]  [Επόμενη σελίδα]

[Η παρούσα σελίδα δεν αντικατοπτρίζει την τωρινή κατάσταση του www.bookcrossing.com και πρόκειται να αλλάξει (κάποτε...)]

 

Θέλετε να στείλετε προσωπικό μήνυμα (private message, PM) σε κάποιο άλλο μέλος του www.bookcrossing.com; Με μερικές απλές κινήσεις θα το έχετε καταφέρει!

 

Όλα αρχίζουν κάνοντας κλικ στο όνομα του μέλους στο οποίο θέλετε να στείλετε το μήνυμα.

 

 

 

Κάνοντας κλικ στο όνομα του μέλους, μεταφέρεστε στο bookshelf του.

 

 

Στο κάτω μέρος της σελίδας, εφ' όσον το συγκεκριμένο μέλος επιθυμεί να δέχεται μηνύματα, θα δείτε τη φράση Send ονομα_μέλους a private message. Κάνετε κλικ στη φράση για να συνεχίσετε.

 

 

Μεταφέρεστε στη σελίδα σύνταξης και αποστολής του μηνύματος. Στο χώρο του μηνύματος έχει τοποθετηθεί αυτόματα ένας χαιρετισμός προς τον παραλήπτη, μια υπογραφή με το δικό σας όνομα μέλους καθώς κι ένα link προς το bookshelf σας (αυτές τις αυτόματα τοποθετημένες πληροφορίες μπορείτε να τις διαγράψετε αν δεν τις θέλετε, δεν επηρεάζουν την αποστολή του μηνύματος).

 

 

Γράφετε το κείμενο που θέλετε (μπορείτε να γράψετε στα ελληνικά, και στο θέμα του μηνύματος και στο κείμενο) και πατάτε το κουμπί Send Now για να στείλετε το μήνυμα (αν πατήσετε το κουμπί Reset, τότε θα διαγραφεί οτιδήποτε έχετε γράψει στο μήνυμα). Αν θέλετε να λάβετε στο email σας ένα αντίγραφο του μηνύματος που στέλνετε, επιλέξτε Send me a copy of this message by email.

 

 

Αφού έχετε πατήσει το Send Now, το www.bookcrossing.com στέλνει το μήνυμά σας, και σας μεταφέρει σε μια σελίδα που επιβεβαιώνει πως η αποστολή ολοκληρώθηκε. Στη συγκεκριμένη σελίδα μπορείτε να πατήσετε Back to previous page ώστε να μεταφερθείτε στη σελίδα που βρισκόσαστε πριν από τη σύνταξη του μηνύματος, αλλιώς μπορείτε ελεύθερα να συνεχίσετε σε οποιαδήποτε άλλη σελίδα επιθυμείτε.

 

 

Αν έχετε επιλέξει Send me a copy of this message by email, θα λάβετε με email ένα αντίγραφο του μηνύματος που στείλατε.

 

 

 

Έτσι ολοκληρώθηκε μια αποστολή μηνύματος σε μέλος του www.bookcrossing.com!

 

Προσοχή όμως, έχετε κατά νου ότι ναι μεν η αποστολή ολοκληρώθηκε, αλλά μπορεί η παραλαβή να μην πραγματοποιηθεί ποτέ. Αρκετές είναι οι φορές που εμφανίζονται δυσλειτουργίες από την πλευρά του www.bookcrossing.com ή εσφαλμένες ρυθμίσεις από την πλευρά των μελών ή των εταιριών που τους παρέχουν σύνδεση στο Internet, με αποτέλεσμα το προσωπικό μήνυμα (private message, PM) να μη φτάνει ποτέ στον προορισμό του.


Τελευταία επεξεργασία: 20/10/2013