Αυτόματες ειδοποιήσεις για απελευθερώσεις βιβλίων

[Αρχική σελίδα]  [Προηγούμενη σελίδα]  [Επόμενη σελίδα]

[Η παρούσα σελίδα δεν αντικατοπτρίζει την τωρινή κατάσταση του www.bookcrossing.com και πρόκειται να αλλάξει (κάποτε...)]

 

Αν σας φάνηκε ενδιαφέρον το κυνήγι βιβλίων, αλλά δυσφορήσατε με την διαδικασία μέχρι να φτάσετε στη ζώνη απελευθέρωσης που θέλατε, υπάρχει τρόπος να βελτιωθεί η κατάσταση: η χρήση των αυτόματων ειδοποιήσεων για απελευθέρωση βιβλίων («Release alerts»).

 

Όταν φτάνετε στη σελίδα που εμφανίζονται οι ζώνες απελευθέρωσης μιας πόλης, υπάρχει μια φράση που σας καλεί να προσθέσετε τη συγκεκριμένη πόλη στη λίστα με τις αυτόματες ειδοποιήσεις.

 

 

Κάνετε κλικ στη φράση «Add ΌνομαΠόλης to my Release Alerts list», οπότε μεταφερεστε στη λίστα σας, στην οποία έχει προστεθεί και η νέα πόλη.

 

 

 

Αν για κάποιο λόγο θελήσετε να αφαιρέσετε οποιαδήποτε από τις πόλεις που βρίσκονται στη λίστα σας, δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ στη λέξη remove δίπλα στην πόλη που θέλετε να αφαιρέσετε.

 

 

Αν κάνετε κλικ σε οποιαδήποτε από τις πόλεις που έχετε στη λίστα σας, θα δείτε τις ζώνες απελευθέρωσης στις οποίες έχουν απελευθερωθεί βιβλία τις τελευταίες 30 ημέρες.

 

 

 

 

Αν πάλι αποφασίσετε να αφαιρέσετε αυτή την πόλη από τη λίστα με τις αυτόματες ειδοποιήσεις σας, μπορείτε να το κάνετε με κλικ στη φράση «Remove  ΌνομαΠόλης from my Release Alerts list».

 

 

Έχοντας λοιπόν ορίσει τις πόλεις για τις οποίες επιθυμείτε αυτόματες ειδοποιήσεις για απελευθερώσεις βιβλίων, ιδού πώς θα είναι τα email που θα λαμβάνετε:

 

 

Το κάθε email περιέχει επίσης το σημείο στο οποίο έγινε η απελευθέρωση, καθώς και μια παραπομπή στη σελίδα του βιβλίου στο www.bookcrossing.com:

 

 

 

 

Release Alerts λοιπόν! Ένας βολικός τρόπος για να ενημερώνεστε για τα βιβλία που απελευθερώνονται.


Τελευταία επεξεργασία: 20/10/2013