Βρήκα ένα βιβλίο με BCID. Τι να κάνω;

[Αρχική σελίδα]  [Προηγούμενη σελίδα]  [Επόμενη σελίδα]

Βρήκατε ένα βιβλίο που έχει BCID, είναι δηλαδή καταχωρισμένο στο www.bookcrossing.com, και αναρωτιέστε τι να κάνετε; Ευκαιρία να κάνετε catch, να δηλώσετε δηλαδή ότι βρίσκεται στα χέρια σας!

 

Αυτή η διαδικασία μπορεί να γίνει είτε είστε μέλος του www.bookcrossing.com είτε όχι.

 

Πώς μπορείτε να συνεχίσετε αν είστε μέλος:

Αν είστε μέλος, μην ξεχάσετε πρώτα να συνδεθείτε με το λογαριασμό που έχετε στο www.bookcrossing.com, ώστε να αναγνωριστείτε και το βιβλίο να τοποθετηθεί στο bookshelf σας.

 

Στη συνέχεια πληκτρολογήστε το BCID του βιβλίου στο αντίστοιχο πεδίο και πατήστε το κουμπί Go!

 

 

Τότε θα μεταφερθείτε στη σελίδα που θα εμφανίζει τα στοιχεία του βιβλίου και στην οποία θα πρέπει να συμπληρώσετε πού βρήκατε το βιβλίο, ποια η βαθμολογία του (αν το διαβάσατε ήδη), τι σχόλια έχετε να κάνετε, ποια είναι η τωρινή κατάσταση του βιβλίου, και αν το αφήσατε στο σημείο που το βρήκατε χωρίς να το πάρετε μαζί σας).

 

 

Αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία, πατήστε το κουμπί Submit Journal Entry και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί, ενώ το βιβλίο θα εμφανιστεί στο bookshelf σας!

 

Πώς μπορείτε να συνεχίσετε αν δεν είστε μέλος:

Αν δεν είστε μέλος, πληκτρολογήστε το BCID του βιβλίου στο αντίστοιχο πεδίο και πατήστε το κουμπί Go!

 

 

Τότε θα μεταφερθείτε σε μια σελίδα που εμφανίζει τα βασικά στοιχεία του βιβλίου, και στην οποία σάς προτείνεται να εγγραφείτε μέλος στο www.bookcrossing.com προτού συνεχίσετε. Αν εκείνη τη στιγμή δεν θέλετε να εγγραφείτε μέλος, μπορείτε απλώς να πατήσετε το κουμπί No thanks, I prefer to remain anonymous και να συνεχίσετε.

 

 

Τότε θα εμφανιστούν τα στοιχεία του βιβλίου που θα πρέπει να συμπληρώσετε, όπως το πού βρήκατε το βιβλίο, ποια η βαθμολογία του (αν το διαβάσατε ήδη), τι σχόλια έχετε να κάνετε, ποια είναι η τωρινή κατάσταση του βιβλίου, και αν το αφήσατε στο σημείο που το βρήκατε χωρίς να το πάρετε μαζί σας).

 

 

Αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία, πατήστε το κουμπί Submit Journal Entry και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί!

 

 

 


Τελευταία επεξεργασία: 20/10/2013